Ljekovite biljke koje liječe RAK

Spisak ljekovitih biljaka koje ubijaju kancer po narodnoj tradiciji i nalazima nauke. Ljekovite biljke za rak koje fitoterapija koristi

Trgovina zdrave hrane BIOTIKA

Da li ljekovito bilje liječi rak i maligne bolesti?

Ima preko 2500 vrsta ljekovitog bilja koje je ispitano u sijvetu. Ima preko 2000 vrsta kancera koje postoje. Da li za svaku boljku postoji ljekovita biljka, odnosno za svaki kancer biljka za rak? Pitanje je teško i složeno, pa i pored truda nauke i iskustva fitofarmacije, ne postoje još uvek relacije koje mogu potvrditi tvrdnje da za svaki oblika kancera postoji adekvatna ljekovita biljka. Ljekovite biljke za rak su mnogobrojne ali su i oblici raka mnogobrojni, zapravo mnogobrojniji su od broja ljekovitog bilja koje ima neko dejstvo na maligne bolesti.

Lekovite-biljke-za-rak-biljke-koje-leče-kancer-i-tumor

Postoji mnogo reklamnih natpisa da su pronađene ljekovite biljke za rak i kancer koje brzo i momentalno liječe rak, biljke koje ubijaju maligne ćelije raka, ljekovite biljke koje liječe leukemiju, rak pluća, metastaze. Na žalost, jako je mali broj svijedočenja ljudi a mnogo je veći broj potraga za lijekom i nadom da postoje ljekovite biljke za rak koje pouzdano djeluju.

Da bi vam demonstrirali koliko je problematično naći koja ljekovita biljka za rak djeluje na maligne ćelije i na koju vrstu raka, dati ćemo vam Spisak ljekovitih biljaka koje liječe rak po narodnoj medicini.

Spisak ljekovitih biljaka koje leče rak po narodnoj medicini

Aloja
Artičoka
Bijeli luk
Blaženi čkalj
Bokvica
Crna kopriva
Čičak
Čuvarkuća
Djetelina
Divlji luk
Djumbir
Ehinacea
Ginko
Graviola
Hajdučka trava
Idjirot (Oprezno!)
Imela (Oprezno!)
Ivanjsko cvijeće
Karfiol
Kopriva
Maslačak
Mlečika
Mrtva kopriva
Neven
Orah
Pelin
Podubica
Prečica
Preslica (Oprezno!)
Rosopas (Oprezno!)
Sivi Pelin
Tuja (Otrovna!)
Vodopija
Zdravac
Zečja soca (Oprezno!)
Žalfija (Oprezno!)

Spisak antikancerogenih biljaka nije konačan, tu su samo neke od najpoznatijih ljekovitih biljaka navedene. Stoga će razuman čitalac postaviti nekoliko pitanjana koja ćemo unaprijed odgovoriti:

Da li svaka ljekovita biljka za rak liječi svaku vrstu raka?

Ne. Neke ljekovite biljke za rak liječe samo neke vrste i oblike kancera, na druge uopšte ne deluju.

Da li mogu da pomešam više lekovitih biljaka za rak i da očekujem da će ta mješavina djelovati?

Ne. Miješanje ljekovitih biljaka za rak ne garantuje da ćete dobiti djelotvoran preparat, jer se u smjesi nekada dejstva biljaka potiru. Fitofarmacija je nalik na slaganje mozaika, mora se svakoj biljci naći pravo mjesto.

Da li će ljekovita biljka za rak koja je pomogla nekome drugom pomoći i meni?

Da i ne. Ako je ljekovita biljka za rak zadužena za neki organ i liječi kancer tog organa, i ako imate istu bolest, na primjer rak prostate, onda će ljekovita biljka za rak prostate pomagati većini ljudi, ali vjerovatno neće liječiti rak pluća.

Postoji li univerzalna biljka za rak koja liječi sve oblike raka?

Ne vjerujemo, mislimo da postoji za svaki oblik kancera ljekovita biljka koja će najprije djelovati, ali ne vjerujemo da postoji univerzalni biljni lijek za rak. Vjerujemo da možda biljka Ehinacea ima najširi opseg djelovanja na kancer, ali u sadejstvu sa drugim tretmanima liječenja kancera, dijetama i slično. Zato mi svima preporučujemo naše biljne kapi za imunitet BioImunitet kao pomoćno ljekovito sredstvo za rak i maligne bolesti, jer je u njemu visoka koncentracija Ehinaceae kao i neke od ljekovitih biljaka sa ovog spiska.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s